Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Cheaty do World of Tanks

Marcinox000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Drogi czytelniku. W tym temacie będę promował swoją stronę internetową, na której są wszelkiej maści cheaty do World of Tanks. Jeżeli gardzisz cheaterami i nie możesz się pogodzić z tym, że ktoś cheatuje, to proszę Cię bardzo o odpuszczenie czytania tego tematu. Każdy ma swoje zdanie o cheaterach i Ja szanuję twoje zdanie, jednak ten temat nie służy do wylewania łez. Nie będę tolerował spamu w moim temacie. Życzę miłego czytania !

Marcin

Rodzaje cheatów:

• Aimboty - służą do namierzania wrogiego pojazdu i mierzenia w jego słabe punkty. Jest jednym z popularniejszych cheatów, gdyż nie wymaga zbytniego myślenia. Wszystkie czynności są zautomatyzowane, a nam pozostaje nacisnąć spust.

sae.jpg

• Tundra - mod służący do usuwania roślinności z gry co znacznie ułatwia celowanie we wrogie pojazdy. Rozróżniamy najczęściej 2 rodzaje tundry - Jako program w tle lub jako zwykły mod do wypakowania do folderu z grą. Mod jest bardzo znany i często używany nawet przez zawodowych graczy.

1.JPG

• Chameleon - mod, który podmienia nam zwykłe skórki pojazdów na bardziej jaskrawe, które pozwalają nam na dokładniejsze celowanie. Mod mało znany lecz zdobywa popularność.

1.jpg

• Automatyczna gaśnica - tym razem mamy do czynienia ze skryptem, który automatyzuje nam działanie zwykłej gaśnicy. Gdy dostaniemy krytyczne trafienie w zbiornik paliwa to mod automatycznie wyśle odpowiednią senkwencję do gaszenia pożaru dzięki czamu w skuteczny sposób poradzimy sobie z pożarem. Mod bardzo często używany.

5.jpg

• Broken destructible - mod, który usuwa nam wszelkiego rodzaju przeszkody przez które możemy się przebić, dzięki czemu możemy zobaczyć wroga przez murek co z kolei pozwala nam na skuteczny strzał.

modification.jpg

• Tracers / Tracery - mod, który zamienia nam zwykłe smugi po pocisku na wiele dłuższe, dzięki czemu możemy nawet stwierdzić skąd strzelił do nas przeciwnik. Dodatkowo mod bardzo ceniony jest przez artylerzystów, ponieważ pomaga on w ujawnianiu pozycji nieprzyjacielskiej artylerii.

tracer.jpg

• Direction BOX - bardzo ciekawa modyfikacja, która dodaje nam do interfejsu znaczniki, które ułatwiają nam lokalizację przeciwnika, jak i podpowiadają nam, czy warto do niego strzelić.

1.png

• Lasery - mod dodaje wrogim czołgom teksturę na działo, dzięki czemu jesteśmy w stanie dostrzec czy wróg w nas celuje. Bardzo przydatne w momencie gdy nie wiemy czy zostaliśmy wyspotowani.

358z89j.jpg

Przykłady:

Link do VirusTotal:

Tutaj

Jeżeli jesteś zainteresowany to serdecznie zapraszam na moją stronę:

Link do mojej strony

Pozdrawiam, Marcin

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No nie wiem, czy jest to do końca legalne :P

Nie ma czegoś takiego jak "legalne" cheaty , cheat to cheat , zawsze będzie nielegalny osobiście nie polecam tego używać bo WoT ma jeden z najlepszych AC na świecie 

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "legalne" cheaty , cheat to cheat , zawsze będzie nielegalny osobiście nie polecam tego używać bo WoT ma jeden z najlepszych AC na świecie 

xcv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

WorldOfTanks i antycheat? hahahaha :D

Nawalam na haxach już od roku na 2 kontach i nic, WG ma to po prost gdzieś :D.

graphic.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

WG nic z tym nie robi bo nie wie jak to "wykryć" w plikach wiec tak czy siak narazie te mody można normalnie używać bez jakiegoś strachu ze dostanie się bana.

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie mniej jednak to i tak nielegalne...szkoda by było, gdyby jakiś gracz, który ma dobrze rozwinięte konto, stracił je ...

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie mniej jednak to i tak nielegalne...szkoda by było, gdyby jakiś gracz, który ma dobrze rozwinięte konto, stracił je ...

Ariellko, na naszym serwerze EU nie ma banów za takie modyfikacje jak wyżej. Sam Falathi się wypowiedział i potwierdził przypuszczenia graczy, że nie mają jak tego sprawdzić. :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam po dluzszej przerwie i po resecie konta ... myslalem ze jak zresetuje to nie bede w to gowno gral ale po paru miesiacach wrocilem , ale tak gram bardzo rekreacyjnie ... ze na nowo bardziej sprawia mi to przyjemnosc niz frustruje 

jezeli przeczytasz dokladnie regulamin WG to nie ma w nim czegos takiego jak ban pernamentny ... moga conajwyzej zablokowac konto na 30 dni ewentualnie zresetowac statyskyki . przy czym przy resecie pozostaja ci rzeczy zakupione za zloto + gifty + zlote pociski apteczki itd 

przy czym blokada konta i reset jest zazwyczaj za strzelanie do swoich , sprzedarz konta badz zlota , spamowani itd ... 

gram w to 4 lata i nie slyszalem by ktos dostal bana za cheaty 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Witam po dluzszej przerwie i po resecie konta ... myslalem ze jak zresetuje to nie bede w to gowno gral ale po paru miesiacach wrocilem , ale tak gram bardzo rekreacyjnie ... ze na nowo bardziej sprawia mi to przyjemnosc niz frustruje 

jezeli przeczytasz dokladnie regulamin WG to nie ma w nim czegos takiego jak ban pernamentny ... moga conajwyzej zablokowac konto na 30 dni ewentualnie zresetowac statyskyki . przy czym przy resecie pozostaja ci rzeczy zakupione za zloto + gifty + zlote pociski apteczki itd 

przy czym blokada konta i reset jest zazwyczaj za strzelanie do swoich , sprzedarz konta badz zlota , spamowani itd ... 

gram w to 4 lata i nie slyszalem by ktos dostal bana za cheaty 

Reset konta za strzelanie do swoich? W życiu większej głupoty nie słyszałem. XDDDDDDDDDD

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Cheaty do World of Tanks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...